Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności dotyczy danych osobowych użytkowników korzystających z serwisu internetowego www.logifact.pl a także celów i zasad wykorzystywania plików cookies.

Administratorem serwisu jest firma Logifact-Systems Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-796), ul. Migdałowa 4/69, NIP: 525-232-06-98, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla M.ST Warszawy, XII Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS 0000228243.

ZASADY OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH

Ochrona poufności Państwa danych osobowych jest dla firmy Logifact-Systems bardzo istotna. Dlatego dokładamy wszelkich starań, aby należycie zabezpieczyć powierzone nam dane osobowe.

Dane osobowe to wszelkie dane, umożliwiające zidentyfikowanie konkretnej osoby fizycznej, takie jak imię i nazwisko, dane dotyczące lokalizacji, numer telefonu, adres poczty elektronicznej.

Przetwarzamy dane osobowe zgodnie z RODO oraz obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych.

Przetwarzamy wyłącznie dane osobowe, które dobrowolnie powierzacie nam Państwo kontaktując się za pośrednictwem formularza kontaktowego. Przy czym udostępnienie nam danych osobowych przez Państwa jest w pełni dobrowolne i nie stanowi warunku korzystania z naszej witryny.

Powierzone nam dane osobowe mogą być przez nas wykorzystane wyłącznie zgodnie z celem, w jakim zostały nam powierzone, tzn. zwykle po to, aby zidentyfikować użytkownika i udzielić odpowiedzi na jego zapytanie lub udostępnić konkretne informacje, a także do utrzymania kontaktu z Państwem, jako naszymi partnerami biznesowymi.

Dane osobowe będą przechowywane do czasu odwołania zgody na ich przetwarzanie lub do wygaśnięcia współpracy z firmą Logifact-Systems.

Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

Przysługuje Państwu w każdej chwili prawo do cofnięcia udzielonej zgody na przetwarzanie Państwa danych.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawo do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

Dane osobowe nie będą udostępniane żadnym podmiotom zewnętrznym, chyba że wymagać będzie tego prawo lub będzie to niezbędne do spełnienia wymogów postępowania sądowego.

PLIKI COOKIES

Strona używa plików cookies, czyli niewielkich informacji tekstowych, które są zapisywane w urządzeniu końcowym użytkownika. Ich stosowanie ma na celu poprawne działanie stron internetowych serwisu internetowego.

Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z urządzenia użytkownika.

Zapisywane na w urządzeniu końcowym użytkownika pliki cookies nie są przez nas nigdzie gromadzone ani przetwarzane.

Stosowane przez administratora pliki cookies są bezpieczne dla urządzeń użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do urządzeń użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego.

Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez użytkowników i dostosować serwis internetowy indywidualnie każdemu użytkownikowi. Ponadto mogą one być wykorzystane w celu sporządzania statystyk do analiz sposobów korzystania z witryny przez odwiedzających ją internautów przy zastosowaniu narzędzia Google Analytics.

Ustawienia dotyczące plików cookies użytkownik może we własnym zakresie dopasować w stosowanej przeglądarce internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu na urządzeniu końcowym użytkownika.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.

Ograniczenie stosowania plików cookies, może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.

Jeżeli Użytkownik nie wyłączy zapisywania plików typu cookie we własnej przeglądarce, oznacza to jego zgodę na ich zapisywanie na komputerze.

Stosowane są dwa rodzaje plików cookies:

  • sesyjne – przechowywane są na urządzeniu użytkownika do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki, zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci urządzenia Użytkownika;
  • trwałe – przechowywane są na urządzeniu użytkownika do momentu ich skasowania, zakończenie sesji przeglądarki lub wyłączenie urządzenia nie powoduje ich usunięcia z urządzenia użytkownika.
ZMIANY POLITYKI PRYWATNOŚCI

Niniejsza polityka prywatności obowiązuje od dnia opublikowania.

Logifact-Systems Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do zmiany polityki prywatności.

ZASADY KORZYSTANIA Z SERWISU

Właścicielem niniejszego serwisu internetowego jest firma Logifact-Systems Sp. z o.o.

Dostępne w nim materiały podlegają ochronie i nie mogą być wykorzystywane w sposób naruszający zasady prawa autorskiego lub praw dotyczących znaków towarowych należących do Logifact-Systems Sp. z o.o. lub innych podmiotów.

Treści zamieszczone na stronach serwisu mają charakter informacyjny lub promocyjny i nie stanowią oferty handlowej. Zostały one zebrane, opracowane oraz przedstawione w dobrej wierze i przy zachowaniu należytej staranności i nie mogą stanowić podstawy dla ewentualnych roszczeń. Logifact-Systems Sp. z o.o.  dokłada odpowiednich starań, aby zamieszczone w serwisie informacje były wyczerpujące i aktualne.

Wszelkie prawa do jego zawartości są zastrzeżone